Dec 1, 2022, 3:29 PM  

Размисли след втора чаша 

  Poetry » Free verse, Other
252 0 0


Всичко в живота е удоволствие и наслада.
Особено след втората чаша.
Оставете Буда с неговите четири постулата.
Живота си е екстра, дори да е страдание.
И тоя, който го е измислил е...голяма работа.

Аз съм от избраните за
всяко усещане.
За всеки момент.
За всеки звук.
За всеки вкус
И всеки допир.

Защото такъв съм създаден - човек.


Някои се чудят как да се самоубият,
А други, изпуснали възможността поглеждаме назад и разбираме, че всичко в тази шеметна поредица от радост и тъга си е струвало до последният петак, и така е трябвало да бъде - живота ни, неповторим в своето несъвършенство е нашият лично изстрадан шедьовър.

Ще трябва да го заобичам тоя проклет живот.
 

© Svetoslav Vasilev All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??