Има два типа жени.
Първите можеш да спечелиш.
Вторите печелят, който мъж поискат.
Мъжът винаги желае
жената от втория тип,
но се опитва да я спечели...
Затова умният мъж чака.
Чака да бъде резервиран.
Да бъде пленен.
© Филип Филипов All rights reserved.