Feb 24, 2012, 1:41 PM

Размисъл 

  Poetry » Other
460 0 0

 

 

(Роден от стиховете на поетесата Маргарита Петкова)

 

Едва ли някога ще разбера
какво за нас е женската слабост.
Дали е Голгота или сила
и кога е горест или радост?

 

Но нима е важно и защо,
ако крепости и върхове превзема,
стаена в самотната сълза –
една картина, надживяла времето...

 

23.02.2012 г.

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??