И ето, гаснат пак звездите
в безоблачната нощ,
връхлитат ме безмилостно мечтите
и ме пронизват като с нож.
Отиде си, без да се сбогуваш,
дори не каза просто "чао",
не искаш даже да ме чуваш,
но не съм виновна аз за този фал.
Повярва ти на техните лъжи
и не искаш да ме чуеш вече ти,
сега сърцето ме боли
и в мен бликат горчивите сълзи.
Ще разбереш грешката си ти,
но няма връщане назад, уви.
Ще поискаш любовта ми.
но казахме си "сбогом и не ме търси".
© Мариета All rights reserved.