9.01.2009 г., 16:37 ч.

Разочарование 

  Поезия » Любовна
522 0 0

И ето, гаснат пак звездите

в безоблачната нощ,

връхлитат ме безмилостно мечтите

и ме пронизват като с нож.

 

Отиде си, без да се сбогуваш,

дори не каза просто "чао",

не искаш даже да ме чуваш,

но не съм виновна аз за този фал.

 

Повярва ти на техните лъжи

и не искаш да ме чуеш вече ти,

сега сърцето ме боли

и в мен бликат горчивите сълзи.

 

Ще разбереш грешката си ти,

но няма връщане назад, уви.

Ще поискаш любовта ми.

но казахме си "сбогом и не ме търси".

© Мариета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??