Nov 10, 2008, 10:47 AM

Разпиляна жарава 

  Poetry » Love
804 0 16
 

                           Разпиляна жарава

 

 

 

                    Рием дръзко в жар разпиляна.

                    Бълва мълнии дъх закопнял.

                    И кипят съдбовните трепети...

                    (дори вятърът е разбрал...)

                    Той заплита искри във косите.

                    Разголено-нежни те ни прегръщат.

                    Объркват посоки стрелките

                    и мечтаем да няма завръщане...

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??