Apr 29, 2010, 9:08 PM

Разплата 

  Poetry » Love
697 0 6

Запратих те по дяволите,

за да ми олекне,

за да съм добре.

От себе си те аз откъснах.

Не питайте - болеше,

боли ме – и до днес.

Не се забравя, но се надживява,

когато искаш нещо

да е на добро.

Отминах и любов, и слава,

и  с нежна грижа сбирано гнездо.

Бях  ангел, но отминах  пътя,

а да се връщам – не ми се ще.

Оставих  най-свидното във пъкъла!

Не ми се влиза в Рая - въобще!

 

© Станислава Дайлянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??