РАЗПРЪСНАТИ ЗЪРНА
Днес имаше изригвания на слънцето.
От които очите ми святкаха.
Вярвате ли?
Под ноктите си чувствах да пари
на неговите устни целувката.
Хм, все ме стяга обувката.
От белите сенки на миглите си
гледах като през решетка.
Минута с него ми стига
и в мрак, а живея.
Аз лудея.
От изригванията на слънцето,
в душата ми мравуняк лази.
Той дали не ме мрази?
Аз също не го обичам.
Хора, обичам го!
© Зорница All rights reserved.
Харесва ми силата на изказа ти!