Mar 26, 2007, 10:54 AM

"Разруха" 

  Poetry
547 0 1
Чувствам безсилие, безсилие 
в тялото ми,
Умора в мойте очи.
Усещам как си отива надеждата,
а от това боли, много боли.

Чувствам разруха, разруха
в гърдите ми.
Усещам как отлита времето
и се стичат сълзи,
горчиви сълзи на раздяла,
а от това боли, толкова много боли.

                   01.02.2006

© Гергана Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И пак очите ти ще се усмихнат,
    щом сетиш полъха на Любовта
    и пак отново ти ще се усмихнеш,
    щом изживееш чудото велико на света!

    Поздрави!
Random works
: ??:??