Dec 10, 2007, 10:17 AM

Разсече ме... 

  Poetry » Other
808 0 34

Разсече ме с делата си – греховно слепи,
остави в мене белези... дълбоки рани,
отнесе вятърът далеч сълзи изплакани,
лежаха някъде погребани мечти неизживяни.


Разби ме на парчета със фалшивото обричане,
изрече неми думи – фойеверк на суетата,
изтърка блясъка на моята любов единствена,
в прегръдка задушаваща обви ме с пипалата.


Разсече ме... затрупа с мръсотия във краката си,
душата... изгори я и разпръсна на прашинки в океана,
със станиолен фалш напръска в мен остатъка,
покривайки пламтящата незаживяла рана.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??