Nov 24, 2014, 5:32 PM  

Разсеяни мисли край пътя 

  Poetry
482 1 0

Разсеяни мисли край пътя


***
Като клето сираче
подсмърчам и плача...
Душата ми я няма,
а сърцето голямо
на тумор прилича,
не ще да обича,
да мрази нехае...
Явно, старост това е!

 

 

СО23112014СФ



 

© Свободей Огражденец All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??