Jun 16, 2009, 11:59 PM

Разстрелях те... 

  Poetry
683 0 7

Тази нощ е мой ред да стрелям

с оръжие от двайсти калибър.

Не ме е страх, че ще ме чуе безоката Неделя,

но заедно с теб аз няма да умирам.

 

 

Прицелих се в твоите две мишени,

събрали всичкото синьо на студа.

Не съм натиснала спусъка, а вече са умрели,

сякаш до вчера не се е чела в тях Любовта...

 

 

 

Не ти оставям време за молитва,

както ти не ми остави време за обичане.

На теб бях завещана... като реликва,

без да зная, че ще бъда отричана...

© Инна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??