Aug 15, 2008, 10:29 AM

Разсъблечено 

  Poetry » Love
570 0 7

Във образа на звуците преплетени,

във чувствата на моята душа,

във сетивата ми, незнайно разсъблечени,

във полъха... на нежност с тишина.

 

Отгледана... от птиците в небето,

научена... отскоро да летя,

болезненото... вече е отнето,

и любовта зачева се в нощта.

 

Във погледа живееш... бавно,

и не изпускам миг от вечността,

душата ми е пълна със усмивки,

във нея влез... и не носи тъга.

 

С божествено желание родена,

иконите... прегърнала с духа,

във теб повярвала смирено,

отглеждам... във очите голота.

 

Във вечерта... умираща от обич,

в секундите преди да се явиш,

в стенанията ми... полуживо,

накъсвай ме... но пак до теб ме дръж.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??