Зад монитори скрили лицето си,
душата своя щедро разливаме,
но не искаме някога, някой си,
да ни види толкоз крехки, раними!
Той, животът, таквиз не обичал,
оцелявали само силните!
Ще изтрия името и годините!
И ще бъда истинска...
и безименна!
© Роси All rights reserved.