Jan 25, 2015, 2:29 PM

Реалност 

  Poetry
353 0 2

Първа среща случайна,

с погледи палави,

смях, шеги и закачки...

вечерта си премина.

На раздяла въздържани:

"Беше ми драго",

ръкуване.

И решихме - до тук.

С тебе пак се разминахме.

Любопитство обаче породи се -

човешко е.

Нека все пак да опитам,

може това да е правилно.

SMS, чат, картинка -

все пак века е технически.

Колко лесно общуване

пред екрана блестящ.

"Сър"

"Милейди"

"Целувам Ви"

Да какво пък... не е вричане,

щом човека отсреща не е от плът.

В миг решаваш!

На среща неочаквана каниш.

Тук е лесно общуваш,

виж в реала какво е.

Ти човек си! Създаден си

със човек да общуваш! 

И дано не сме забравили как се прави!

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Стойна
    Общуването винаги ми е било приоритет.
  • Това е най-важното - да не забравяме как се общува на живо!
    При виртуалното общуване човек трябва да си отваря и очите
    и ушите! Поздрав и лека вечер!
Random works
: ??:??