Mar 18, 2014, 10:40 PM

Рецепта 

  Poetry » White poetry
587 1 1

три кубчета лед

две лимонади

една щипка пролет

и

усмивката му

без разбъркване

ето така се получава

любовта

© Ния All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??