Nov 18, 2009, 8:40 PM

Рецидив 

  Poetry » Humour
313 0 1

(из цикъла „Вицове в рими”)

След месец брак семейство младо
поиска нещо по-различно.
Решиха те сред листопада
във парка, среща романтична
да си направят. Ала точно
 в сюблимния момент, когато
любовната игра започна
и влюбените във тревата
се гушкаха, до тях застана
 пазач и каза: „Господине,
във нарушение ви хванах.
Глобявам ви с една третина
от сумата. Но госпожата
ще трябва да си плаща тука!”
 „Защо?” „Ами защото, брате,
не си е взела тя поука.
Ей тази седмица, човече,
за трети път я хващам вече!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??