Apr 7, 2015, 9:43 PM  

Етика 

  Poetry » Phylosophy
312 0 0

Етика

 

Дали да правиш добро е похвално,

поради страха, че инак ще отидеш в Ада?

Не ми се вижда особено морално

добрини да вършиш заради награда.

 

Добротата е за човека нещо изначално.

Етика и възпитание да учим без пощада.

Може да е трудно, но пък е похвално.

Иначе в Ада да отидем ни се пада.

© Галифрей Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??