May 28, 2019, 2:14 PM

Реликва 

  Poetry » Other
675 2 4

Свита осъзнатост, 

преходно начало.

Криви в огледалото

на отражение в бяло.

Секунди в отвесите

над бездна от въпроси...

 

И питам се къде си?

 

В блян се сливат дните

и беглите случайности 

ни носят сред звездите

на собствена безкрайност.

 

Сънувам те, 

докосвайки парченца от душата...

 

© Таня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??