Jul 13, 2010, 10:27 PM

Решаваш ти... 

  Poetry
746 0 18

Светът ще бъде

празен

Без нечий

смях заразен

Без погледа

изгарящ

Самотно ще

повтаряш

Ще търсиш

моя пламък

От мен ще 

искаш залък

Душата си

 да стоплиш

С пръсти

в пепелта да чоплиш

Жаравата изстинала

Устата колко 

е проклинала...

Ръцете търсили са

другите ръце

Туптящото сърце

в миг един

ще спре

Спомена ще топли

Или от него

ще боли

Огледай се в едни

изгарящи очи

Спомен или щастие

Решаваш ти...

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??