Nov 27, 2007, 9:18 PM

Ретроспекция 

  Poetry » Other
851 0 12
 

Ретроспекция

 

Преди тридесет лета

влакът беше пълен с хора.

Преди двадесет - с войска.

Днес е грохнал от умора.

Вози мъртви същества.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??