Aug 20, 2013, 8:42 PM

Реванш на тъгата 

  Poetry » Love
487 0 3

Реванш на тъгата

 На Ани и Виктор

 

Разлистваше вятър безцелно

къдрици момински в нощта.

И тъжно сърце акапелно

рисуваше дом сред жита.

 

Надничаше сива луната

зад тихите мъжки очи.

Стояха под ключ чудесата –

соната в роял не звучи.

 

Но сложиха ред небесата:

избухна просторът в оранж –

слънца и звезди във лицата.

Любов.

На всичкото Сиво – реванш.

© Николай Начев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??