Ревизия?
Живеем, надявайки се.
Надеждочовек.
Надежда под вежди,
не вижда хоризонт.
Далечното е тъмно.
Да бъде светлина!
Щрак - пак надежда
жажда събужда
за още живот.
Продавачо от детството,
по колко я давате?
Безплатно,
промоция,
на лизинг
до лична криза.
Нататък търсете
друг дистрибутор.
Внимавайте с хората,
все пак търговия е,
сами разбирате.
Говорете си, продавачо,
не ми пречите,
но доколкото знам,
някои неща не се купуват.
Само с много пари -
ще добавите,
добре, но не забравяйте -
Здравето.
Отдавна е вече забравено,
за какво въобще спорим,
за вярата,
или пак да се върнем на надеждата,
или и двете...?
Добре помислете,
преценете според възможностите
и изберете оптималния вариант.
Но аз нищо не искам да купя!?
Това е излишен разговор,
по-добре се прибирайте,
така или иначе,
пак ще наминете.
А ако ли пък не,
здраве да е.
А нали знаете, че здравето
отдавна е забравено,
така че,
при всички случаи,
за пореден път ще научите,
че противоречите
само заради противоречието.
Това ви прави и по-добър ученик,
ако сте случили на учител.
Довиждане.
Затворено.
Ревизия.
17.12.2008
© Братан All rights reserved.