Jan 10, 2007, 3:11 PM

Ревност 

  Poetry
789 0 4
РЕВНОСТ

Луната се зъби с нащърбената си усмивка
от безсрамно голото небе.
Нощта е проникнала дори в душата ми,
наситила е кръвта ми с отровния си дъх
и е хвърлила в мен семената на мрака.
Мрак, задушаващ любов и вяра,
щастие и надежда, радост и мечти.
Опитвам се да го изтръгна от сърцето си,
но той забива зъби в плътта ми
и ме гризе още по-жестоко.
Мрак, наречен ревност.

© Любка Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??