Nov 3, 2013, 11:50 AM  

Ревност (текст - кавър на български) 

  Poetry
550 0 0

Този текст е написан с цел, създаване кавър версия на български език на песента на Radiorama – Love_Of_My_Life.

    Ако се намерят изпълнители и музиканти, които искат да претворят песента на български, ще им дам права да използват текста ми.

 

                       Б.  Бостанджиев


Песента можете да видите и чуете тук:  

http://www.youtube.com/watch?v=dYemgHyvT38

 

 

Мъжки глас:

 

Тръгваш си сърдита –

аз мълча...

Не. Не чакай –

няма да те спра.

Няма шанс

да бъдем с теб едно.

Ти за друг Адам си

май ребро.

 

Не очаквай, че на колена

ще ти се призная във вина...

 

Женски глас:

 

Погледни дъжда

в очите ми –

усети леда

в душата ми!

Няма да ме имаш вече ти

и не ще обсебваш мойте дни...

 

Господ такъв те е създал –

бил си и си все още кал...

 

Няма да правя

от нищо драма –

беше любов,

ала ти я уби...

Друг ще обикна

с обич голяма,

който наистина

ще ме цени...

 

Мъжки глас:

 

В теб говори само гордостта

на ревнива, чувствена жена...

Смъртен грях е гордостта, помни!

Трудно нея ще изкупиш ти.

 

Женски глас:

 

Друга желаеш – не лъжи!

И с грехове не ме плаши...

 

Няма да правя

от нищо драма –

беше любов,

ала ти я уби...

Друг ще обикна

с обич голяма,

който наистина

ще ме цени...

 

Няма да правя

от нищо драма –

беше любов,

ала ти я уби...

Друг ще обикна

с обич голяма,

който наистина

ще ме цени..

 

Няма да правя

от нищо драма –

беше любов,

ала ти я уби...

Друг ще обикна

с обич голяма,

който наистина

ще ме цени..

 

 

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??