Feb 15, 2022, 7:25 PM

Рицар без доспехи 

  Poetry » Love
344 2 5

Чаках те дълго - потънала в мрак,
да дойдеш като рицар без доспехи,
да ме спасиш от задушаващия ад
на моите сиви моменти. 

 

Появи се! - когато грам не очаквах
и сърцето ми взе го при теб,
когато залезът тихо угасна
и двамата останахме с теб! 

 

С прегръдка топла - съживи ме,
върна всички цветове
и с целувка нежна щом дари ме,
забравих всички страхове! 

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??