May 11, 2006, 10:48 AM

Рис 

  Poetry
718 0 5
В тъмната гориста вис
се прокрадва ловък рис.
Дебне хитро, търпеливо,
зайче весело, скокливо.
Тихо мести меки лапи,
сякаш стъпва по чорапи,
но внезапно съчка пукна.
Мигом дългоушко хукна.
А пък рисът безпощаден,
киха, пуфка изненадан.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??