Oct 6, 2010, 12:30 PM

Рисунка 

  Poetry » Love
701 1 7

Рисунка

 

Рисувам те... започвам от лицето
нанасям леко нежните черти
в очите ти усмихва се детето
което криеш... в твоите сълзи

По устните разнасям топлината
от допира им цял изгарям аз
мечтая ако мога от водата
която пиеш... да съм нежен пласт

Косите ти... в тях вятъра улавям
въздиша плахо в кичурите той
а шепотът му времето забавя
душата ми намира там покой

Ръцете ти... те могат да говорят
докосват ме смутено с нежен грях

а шепите... когато ги отвориш
сърцето ми ще бие вече в тях

 

© Чавдар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??