Nov 13, 2009, 3:25 PM

Рисувай ме 

  Poetry » Love
859 0 14

Рисувай ме със лунен цвят,
с бои от вятър и небе,
със песен на щурец в нощта
и с бяг на шеметни коне.

Рисувай ме със цвят на дъжд,
с цветя и пеперуден мах,
с боите на копнеж на мъж,
докоснал женския ми смях.

Рисувай ме със цвят на слънце,
събирай спомени в дланта ми,
пази ме в тебе като зрънце,
покълнало от любовта ми.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??