Apr 26, 2005, 1:27 AM

РИСУВАМ 

  Poetry
943 0 1

    Защо ме срещаш в сънищата пак?
    Аз идвам само нещо да ти нарисувам.
    По - тихо ме мисли. До теб е и бъдещето
    ви сънува. Не зная искам ли отново да те 
    върна, безмислено е, тъжно и коварно. Аз
    всичко минало ще ти рисувам. Ти само всяка
    вечер ме сънувай.

© Палмира Божинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Красиво е!Харесва ми много!
Random works
: ??:??