Mar 2, 2008, 7:53 AM

Ритъмът е в теб 

  Poetry » White poetry
1540 0 10
 

Каня те на сън!
Целувам ти клепачите,
ти се съмняваш, ала вече на мястото,


тук всички са били,
но тръгвали си не винаги доволни -
не умеят да сънуват.

Очите не отваряй,
остани в полувидяното със мен,
ако поискаш ме наяве,
плътта ти с моята ще сe упрекнат.

Плътта безсънно ни ограбва.

 

Спи мило... и сънувай,
съмнението скоро ще изчезне,
после ще усетиш ритъма. Сърцето бие.

 

 

© Илиян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??