Jul 23, 2018, 1:09 AM

Ритъмът на изгубеното сърце 

  Poetry » Love
436 0 0

Ден потаен, изпълнен със
купища мечти и тайни черни,
потънали в мойте искрени,
строги, насълзени очи.

Развръзка дали ще има,
или тоя дълъг ден не ще
ме остави намира, както
образа на твоето лице.

Образът светъл още бе,
може би надежда има за
тонове пъстри цветове,за
музиката на моето сърце.


 

© Т. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??