Aug 25, 2013, 5:38 PM

Роби на парите 

  Poetry » Civilian
317 0 0

Ако се лепите -
както към магнити -
за магнати,
тарикати,
мафиоти и бандити,
парто-кратери,

паролапачи...
Ако им крепите
лапите

и лапате
мухите им

с възхита -
значи...
сте им съучастници...

И роби на парите...

Марин Тачков
24 август 2013 г.

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??