Jun 10, 2016, 7:49 AM  

Последна струна 

  Poetry » Other
747 1 1

Последната струна може би?

Неважен мъдрец в тъмнината.

За някой важно е, дали?

Като лед обгърнала ме самотата.

 

Чувствата не винаги изразявам

и безразличието им е на ниво,

ала знаят ли как душа ми, изтезават,

забиват сърцето в цветето бодливо.

 

Бързо стели се чувство, алено червено,

как изпразва се мястото за тях,

кътче така силно благословено,

в което маски така красиви аз прозрях.

© Николай Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??