Sep 18, 2010, 5:15 PM

Роден спомен 

  Poetry » Love
474 0 0
Роден спомен



В залеза на моята зора
спомен се роди - красив и силен.
Без теб не бях сама.
Блясъкът в моите очи
бе споделен, любвеобилен.

Спомен от красиви мечти -
несбъднати и сами, и не дотам невинни...
Наследен от морски дни
и недалечни вълни,
роден в нощ с нишки фини...


13.03.2004 г.

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??