May 13, 2009, 11:00 PM

Родена от огън 

  Poetry » Love
625 0 6
Родена от огън
дойдох тук сама.
Като Феникс възкръснах,
разпилях пепелта...

С криле обгорели,
с белег от любов,
изправих се гордо
за полета нов...

И литнах към тебе,
но не те открих.
С нея бил си, чух,
но не те виних...

Сърцето изгорих си,
душата - пропилях,
но не съжалявам,
защото Живях!

© Теодора Арнаудова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??