Jan 17, 2012, 1:39 PM

Родена съм на клада 

  Poetry » Love
1115 0 1

Обичай ме сега и после
в краткостта на тоз живот,
бъди ми ангелът-хранител,
дай ми светлина и зов,

дай ми силата и вярата
да премина през калта,
окаляна, но по-достойна
от всякога преди това!

Ветровете си прати от бурята,
да разпръснат в моята душа
облаците на неволята,
звезда да бъда във нощта.

Дай ми от осанката си вечно млада,
и после... дай ми пурпурен покров,
защото аз родена съм на клада -
за теб да изгоря, Любов!

Дейзи Патън


© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??