Родих се,
а ме беше страх да остана
дори за малко!
Родих се,
защото така ми било писано,
а занапред нищо не знаех!
Родих се,
сама, без чужда помощ -
да се науча да живея!
Родих се
и знаех, че няма да сам вечна!
Родих се
и ме е страх!
Родих се
както ти и всички!
Родих се -
ще се раждат и други
по-уплашени от мен!
Родих се,
за да видя всичко,
а знам, че нямам време
дори и за половината!
Но се родих...
© Някога Някъде All rights reserved.