Aug 5, 2022, 3:01 PM

Родих се пак 

  Poetry » Phylosophy
607 0 1

Всяка сутрин аз се раждам пак, 

И почвам силно да мечтая, 

Но вечер си оставам мъничък глупак 

Заключвам се и почвам да ридая. 

 

Облизвам раните си от деня, 

и правя си аз свойте заключения. 

И пак усмихвам се и почвам да летя. 

Без граници без ограничения. 

 

Дайски 12:45 04.08.22

© Красимир Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??