Oct 22, 2022, 12:05 PM

Родина! 

  Poetry » Odys and poems
206 0 0

О, любима моя България, обичам те от Дунав до Черно море!

Обичам нашият стар Бълкан и Тракия с равно поле!

Много обичам и Пирин, Рила, Родопите и Странджа през

май, трицветно знаме се вее.

Обичам нашите гори и реки шума на безброй водопади

и тайните вдън пещерите и скалните древни грамади!

И сезоните всички обичам и розите в китна долина и

първия цвят на кокиче!

 

Обичам те, мила моя Родина!

 

 

 

 

© Violeta Dimitrova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??