Jul 16, 2022, 2:26 PM

Рога 

  Poetry » Humour
340 0 0

Не в дует,

но солет

без терцет.

&

Фоб и фил - заспа нормален.

По кое какъв забравил - 

се събуди аномален.

© Венко Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??