Не съм от хората който
изпадат лесно във тъга...
но вече ми омръзна да
живея във лъжа.
Болежки, смешки, грешки
всеки има си мечта...
кой да хване печалба лесна
и да осъществи мечта.
Рокада, мъст, посочен с пръст
и идеала като балон се пука -
нима това е реалността
или нечия утеха.
Бум, бактерии, зараза!?
Някой,някъде краде...
буза сложил... на приклада!
а народа наш,Кълне.
© Ангел All rights reserved.