Jul 25, 2007, 4:29 PM

Роман 

  Poetry
821 0 10
Тишина и мрак обгръщат тази нощ прохладна,
скрита болка тихо мисълта люлее,
в немощ гърчи се душата жадна
за глътка нежност, която да я сгрее.
Пребледнели пръсти нова страница обгръщат
от стар роман със недочетен край
и листите му пожълтели сякаш ме обгръщат
във неизвестен свят, във малък книжен рай.

© Людмила All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??