Jan 6, 2010, 10:41 AM

Романс в синьо 

  Poetry » Love
736 0 0

Романс в синьо

Щастлив си ти.

Очите ти говорят.

Синевата в тях искри,

в сини пламъци 

                   изгарям,

живота си ти 

                 посвещавам.

Мечта си ти - 

               сън в съня ми...

Погалих мечтата си,

целунах съня си -

сърцето ми запя 

                    акапелно,

душата ми те нарисува

                  акварелно...


© Лиляна Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??