Apr 26, 2009, 8:10 AM

Романтично-приморско 

  Poetry » Humour
610 0 16
Морето се люлее.
А камъните - не.
И тя стои на кея,
с отвити колене.

На запад червенее.
И фарът мига веч.
И аз съм уж до нея.
Но доста по-далеч.

Морето се люлее.
И вчера тъй, и днес.
А тя с морето пее.
За мен ли пее? Не.

Просторът е замЪглен.
Треперя като свещ.
Ще взема да си тръгна.
Ти слушай, ако щеш.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??