Jul 21, 2012, 1:18 PM

Ромео на моите мечти 

  Poetry » Love
606 0 4

Ромео, къде си?

Питам се в този късен час

дали някога ще те срещна,

ще вкуся ли от устните ти аз?

 

Ромео, стига бягал си от мен!

Омръзна ми да се криеш и да те търся,

покажи се най-накрая.

Хайде, мили, само теб желая!

 

Ромео, ела!

Чакам те от цяла вечност.

Не искам да съм вече сама.

Искам да те прегърна силно и да полетя.

 

Ромео, при мен ти бъди!

Но не за кратко,

а завинаги с мен остани.

О, Ромео, къде си ти?

 

Аз вярвам, че ще те срещна!

Предполагам, вярваш и ти.

Искам да бъде час по-скоро,

да бъдеш Ромео на моите мечти.

 

Хайде, любими!

Стига се кри!

Ела и силно прегърни ме!

Твоята Жулиета без теб тъжи!

© Мария Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??