May 8, 2010, 7:54 PM

Роса-сълза 

  Poetry » Love
951 0 10

 

РОСА-СЪЛЗА

 

Роса-сълза
на цвете спи...

Роса съм аз,
а цвете – ти...

 

Сърна сама
в гора върви...

Сърна съм аз,
гора си ти...

 

Една вълна
в море шепти...

Вълна съм аз,
море си ти...

 

Една звезда
в небе блести...

Звезда съм аз,
небе си ти...

 

Любов-роса
в душа трепти...

Любов съм аз,
душа си ти...

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??