Mar 29, 2008, 12:50 PM

Роял съм и не съм 

  Poetry
742 0 25

Клавишите в душата ми

раздрани са от чувстване

на теб…

и хладното ти неприсъствие…

Защо избяга

без да искаш връщане,

ме пита уморена самота

от лудото ти търсене…

Тъй дълго свири в мене

твоето безчувствие,

отнесено, безсмислено объркване,

усещане за влюбване,

но за мен бе повече побъркване…

Роял съм и не съм…

ту бяла съм, ту черен абанос,

свири с любов или убий ме

с мъжката си мощ…

Симфонии от обич пазя в себе си…

Да свиря ли?

Ще продължа…

Ще спра, когато секнат в мене силите…

Роял съм и не съм…

 

28.03.2008

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??