Jun 21, 2007, 11:07 AM

Роза 

  Poetry
689 0 3
Роза ти ми подари,
красива като пролетта,
в нея вечно ще цъфти
зародиша на любовта.
Но няма роза без бодли,
както ад без рай,
няма радост без сълзи
и любов без край.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??