Jun 11, 2010, 6:59 PM

Роза 

  Poetry » Love
490 0 0

Красива роза расте сред трънака,

да я откъсне нежна ръка тя чака.

 

Но вместо това идва магаре в полето

и стъпква точно нея - смачква ù сърцето.

 

Дали има  нежното цвете сърце?

Дали се оглежда в листата му лице?

 

Да, то носи моето сърце

и там в листата му е моето лице.

 

Магарето потъпка  моите мечти.

А пък магарето бе ТИ.

 

Ти, когото обичах до полуда,

ти, който беше най-сладката заблуда.

 

Витаех в облаците много дълго време,

така и не разбирах, че за теб съм бреме.

 

Не виждах нищо друго освен любов,

не вярвах, че един ден ще станеш суров.

 

Но ти се превърна в безпощаден звяр,

а за сърцето ми на две разбито - няма цяр.

© Буба All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??